Bugatti Chiron 2018 отримав панорамний дах (Фото)

У гіперкара Bugatti Chiron не так вже й багато опцій: кожен екземпляр автомобіля унікальний і створюється з урахуванням переваг покупця. Тепер французи мають намір пропонувати для гіперкара панорамний дах

Втім, панорамною конструкцією під назвою Sky View, назвати складно. Вона складається з двох рам, а не люків довжиною 65 сантиметрів і шириною 44 сантиметри. Прозорі вставки виготовлені з ламінованої багатошарової структури. Перший шар відповідає за шумо- і звукоізоляцію, другий за захист від інфрачервоного випромінювання. Третій і четвертий, відповідно, запобігають осліплення і відтинають ультрафіолетові промені.

У Bugatti кажуть, що при установці Sky View повністю зберігається жорсткість кузова і рівень безпеки, а завдяки ламінуванню збільшується жорсткість даху.

Найімовірніша публічна прем’єра Sky View пройде в серпні на конкурсі автомобільної елегантності в Пеббл-Біч. Але клієнти Bugatti вже можуть замовити нову опцію. Благо на виготовлення кожного екземпляра гіперкара йде до півроку.


Не пропустіть