Автошахраї почали працювати за новою схемою

Україною прокотилася хвиля шахрайських продажів автомобілів. Одні і ті ж ділки промишляють під виглядом десятка різних компаній, що займаються продажем б / у автомобілів в декількох українських містах. На гачок зловмисників потрапило вже близько 100 чоловік. І розлучаються люди з вельми кругленькими сумами – від 50 до 250 тис. грн.

Шахраї вже засвітилися в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі, Черкасах та інших містах. В інтернеті навіть створюють цілі форуми з потерпілими від рук нечесних продавців. Жертв заманюють оголошеннями з низькою ціною, а потім залишають і без грошей, і без машини. Причому, договір прописується так, що навіть через суд у людей виходить далеко не завжди повернути свої «кровні».

«Зараз планується відкриття ще однієї такої компанії, оголосили про набір персоналу. Вже подано ряд заяв від постраждалих з ініціювання кримінальних справ. Але рішення тільки по першій інстанції можна чекати від кількох місяців до кількох років, залежно від завантаженості конкретних судів», – розповів адвокат, керуючий партнер ЮК« Альянс правових сил »Віталій Собкович.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть