ТОП-5 кращих сімейних авто цього року (Відео)

В наші дні автолюбителям пропонують багато самих різних сімейних машин, але чи знаєте ви які з них кращі? Відео від AutoTrader розповідає про п’ятірку найкращих сімейних автомобілів, які можна купити в Європі прямо зараз.

У цю п’ятірку потрапили дуже гідні моделі. Всі вони надійні, практичні, мають довгий «життєвий цикл», а витрати на їх експлуатацію і технічне обслуговування не сильно великі, якщо порівнювати з моделями аналогічних сегментів автомобільного ринку.

На п’яте місце експерти AutoTrader поставили Renault Captur. Так, це хороший сімейний автомобіль. У нього може поміститися дуже велика сім’я. При цьому у нього симпатичний дизайн кузова і прийнятна ціна. На наш погляд у нього тільки один недолік – не дуже багатий вибір оснащення.

Новий Peugeot 3008 зайняв четверте місце в рейтингу найкращих сімейних автомобілів за версією AutoTrader. Що ж, це цілком справедливо. Цей кросовер виглядає чудово. До того ж він комфортний і практичний.

Третє місце у універсала Skoda Superb. У нього просторий салон і величезне багажне відділення. Додайте до цього доступну вартість і низькі експлуатаційні витрати. Тож не дивно, що Superb зайняв третє місце.

Друге місце у ще однієї чеської моделі – Skoda Kodiaq. В цей флагманський чеський кросовер поміщається сім чоловік. Поїздка при повному завантаженні буде комфортна. Він добре обладнаний. Що ж стосується ціни, то Kodiaq коштує трохи менше, ніж його конкуренти. Правда, тут багато що залежить від обладнання.

Який автомобіль зайняв 1-е місце в цьому рейтингу? Цього ми вам не скажемо, щоб не псувати сюрприз. Подивіться відео, і самі все дізнаєтеся!

Джерело autonews.ua

Не пропустіть