Нове покоління Tesla Model S показали в Мережі (Фото)

Компанія Tesla планує оновити моделі Model S і Model X в третьому кварталі 2019 року. До появи абсолютно нових генерацій цих автомобілів чекати ще довго, проте, незалежні дизайнери вже представили своє бачення майбутнього седана Model S.

Модель Model S представлена ​​на ринку вже 6 років, а її дизайн був розроблений ще раніше. З огляду на те, що незабаром німецькі преміальні бренди випустять свої розкішні електричні седани, «Теслі» дійсно пора задуматися про переведення седана в нове покоління.

На думку художників, наступна Tesla Model S отримає більш динамічний дизайн з округлою лінією даху, аеродинамічними поверхнями, С-подібними передніми лазерними фарами, також С-подібними задніми OLED-ліхтарями і безліччю різко окреслених ліній. Від актуальної версії залишилися рельєфні крила і великий панорамний дах.

В обробці інтер’єру, як очікується, буде широко використовуватися шкіра, з’явиться контрастна прострочки, 19-дюймовий вигнутий дисплей на приладовій панелі, а також ще один екран замість приладової панелі. Також тут зображений екран на органічних світлодіодах, розташований на рульовому колесі.

За попередньою інформацією, наступна Model S буде оснащуватися системою автономного водіння 5-го рівня і «інтелектуальною системою контролю тягового зусилля», яка дозволить користувачам вибирати між переднім, заднім або повним приводом.


Не пропустіть