У мережі розповіли про нову аферу в BlaBlaCar

Користувачів популярного сервісу пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar викрили в новому вигляді шахрайства – замість комфортабельного авто любителю автоподорожей дістається… забита маршрутка.

Про це в мережі написав київський журналіст Олександр Литвин, – пишуть Факти.

На сервісі він знайшов попутницю Аліну, яка погодилася довезти його до місця призначення, хоч і попросила понад тариф 20 гривень. Коли ж чоловік з’явився до озвученого йому місця, де повинні були чекати авто всі пасажири (спочатку їх було заявлено четверо), він побачив там кілька десятків людей. А потім на місце приїхала модернізована маршрутка, а замість Аліни – водій Гриша.

«Не знаю, хто придумав її (маршрутку. Ред.) Так переробити, але явно ця людина дуже любить гроші і ненавидить людей. У машині як мінімум 5 додаткових сидінь. Щоб залізти всередину, той, хто ближче до дверей, повинен або вийти, або зігнутися в позі йога в валізі. Вентиляція, місце для ніг, справні спинки сидінь – цього немає», – описав принади транспорту автор.

До того ж у Гриші очікувано не виявилося ні ліцензії, ні страховки, ні навіть аптечки.

У коментарях до запису журналіста користувачі написали, що з ними подібне також траплялося, а в одному з випадків у маршрутці «ще й товар везли».

Джерело zik.ua

Не пропустіть