В Україну привезли оновлену Mazda 6. Відомі ціни (Фото)

Mazda 6 2018-го модельного року, що дебютувала в рамках автошоу в Лос-Анджелесі трохи менше року тому, прибула на північноамериканський ринок цієї весни. Тепер довгоочікувана новинка дісталася і до України, повідомляє Автоцентр.

Зміни, яких зазнала новинка, складно назвати плановим рестайлінгом. У Mazda 6 оновилися бампери, з’явилася нові ґрати радіатора зі складним малюнком й інша світлотехніка.

Головні зміни відбулися всередині Mazda 6: в інтер’єрі замінили навіть трохи більше, ніж усю – приладову панель, центральну консоль, сидіння і дверні карти. У компанії вже зізнавалися, що тримають курс на преміальний сегмент. Оновлений автомобіль першим в модельній лінійці дотримується обіцянки: в інтер’єрі використана дорога шкіра Nappa і навіть обробка з натурального дерева.



На нашому ринку купити Мазда 6 2018 можна буде купити з двома бензиновими двигунами SKYACTIV на вибір: 2,0 л (165 к.с.) і 2,5 л (194 к.с.). Для моделі в кузові універсал доступний тільки перший двигун. Є також і дизельні варіанти (2,2 на 150 і 175 кінських сил), але він доступний під замовлення. Автомобіль оснащується 6-швидкісною автоматичною КПП, 6-ступінчаста механічна коробка може агрегатуватися тільки з «молодшим» двигуном. До речі, всі мотори відповідають останньому еко-стандарту Євро-6.

В оснащення входять системи активної безпеки i-ACTIVSENSE (адаптивний круїз-контроль і функція I-STOP), світлодіодна система адаптивного освітлення і преміальне аудіо від BOSE.

Ціни стартують з 716 600 грн за автомобіль в кузові седан і з 798 600 грн за універсал SW.



Не пропустіть