Відома дата презентації нового кросовера марки DS

Вже наступного четверга відбудеться офіційна презентація нового французького кросовера бренду DS. Про це особисто повідомив на своїй сторінці в Твіттері президент марки. За попередніми даними, новинкою наступного тижня стане модель DS 3 Crossback.

Нагадаємо, що про те, що компанія збирається презентувати до кінця року саме цю модель стало відомо досить давно. На фотографії, яку доклав до свого твіту Боннефонт, важко судити про зовнішність очікуваного авто, хоча екстер’єр моделі був розсекречений раніше. Він буде практично повністю копіювати старший паркетник компанії, хоча інтер’єри салону будуть різниться. У новинки з’явиться передня панель зі своєрідними ромбиками в яких будуть заховані дефлектори обдування. Крім того, в центрі буде розташовуватися сенсорний екран для управління системою мультимедіа.

Ходять чутки, що новий кросовер отримає 1,5 літровий дизельний мотор, а також двигун об’ємом в 1.2 літра на бензині. Крім того, з’явиться і повністю електрична версія, запас ходу якої складе 450 кілометрів.


Не пропустіть