Експерти назвали найбільш непотрібні функції в автомобілях

Експерти представили ТОП найбільш непотрібних функцій в автомобілях. Фахівці в першу чергу вказують на інтеграцію соцмереж в мультимедійний центр.

Досить небезпечною є листування за кермом авто під час руху. За останні роки неухильно зростає статистика дорожньо-транспортних пригод зі смертельними наслідками, причиною яких є інтернет. Ліхтар для читання також викликає в даному випадку сумніви. Читати за кермом книги досить ризиковане заняття.

Багато водіїв незадоволені футляром для окулярів в салоні авто. Ця опція є дуже корисною, але чомусь окуляри з нормальними розмірами не влазять в футляр, вбудований в салоні. Мало користі від монетниці, розташованої на центральній консолі поблизу селектора коробки передач. Даний елемент виглядає дивно в століття інтенсивного розвитку сучасних електронних засобів оплати. Часто водії авто мають скарги на вбудовані ароматизатори, які мають велику витрату. Його потрібно постійно контролювати.

Фахівці серед корисних функцій назвали можливість відкривати багажник авто за допомогою ноги. Це буває часто, але внаслідок поганої реалізації технології, поки немає сенсу переплачувати за неї. Також експерти думають про голосове управління функціями автомобіля. Це є дуже корисним рішенням, однак технічний рівень в даному випадку дозволяє зробити його на належному рівні. Тим часом зараз ним оснащують більшість новинок. Є надія, що в подальшому вдосконалять працездатність управління системами за допомогою голосу.


Не пропустіть