Викрадення авто у Києві: власникам яких марок слід негайно вжити заходів

Хвиля викрадень не спадає – у столиці день у день власники транспортних засобів виявляють зникнення машин. OBOZREVATEL з’ясував, які марки автомобілів були найпопулярніші у викрадачів за останні два тижні.

Джерело OBOZREVATEL розповіло, що одним із найпривабливіших автомобілів для викрадачів є KIA Sportage. Наведемо лише кілька прикладів.

27 серпня у Дарницькому районі столиці на вулиці Урлівській і в Оболонському на вулиці Тимошенка злочинці викрали автомобілі KIA Sportage 2017 року (на дошках оголошень у мережі – від 20 до 30 тисяч доларів).

А машина 2013 року випуску (14-19 тисяч дол.) була викрадена кількома днями раніше також в Оболонському районі – на вулиці Сім’ї Кульженків (колишня Дегтяренка).

Полюбляють злочинці і Toyota RAV4. Один з останніх випадків – на вулиці Лаврухіна у Деснянському районі вночі 25 серпня був викрадений автомобіль 2017 року випуску. Машина стояла біля будинку працівника однієї фармацевтичної компанії.

Вартість такого автомобіля з пробігом, залежно від стану і комплектації – близько 20-29 тис. дол.

Нерівно дихають злочинці і до Honda Accord. Вночі 24 серпня на Оболоні викрали автомобіль 2013 року випуску (вартість авто з пробігом від 15 до 24 тис. дол). Співзасновниця однієї компанії залишила службове авто на ніч біля свого будинку по вул. Тимошенка, чим і скористалися злочинці.

Таку саму “Хонду” викрали кілька днів тому на вихідних у Дніпровському районі на вулиці Туманяна. А ось Honda Accord 2008 року злочинці “позичили” в Голосіївському районі Києва. Власник машини також припаркував її на ніч біля свого будинку у Феодосійському провулку.

Стверджувати, що власникам інших марок машин не варто турбуватися, звісно ж, не можна: викрадають як більш “масові” автомобілі, так і досить рідкісні. Наприклад, у Дарницькому районі Києва на вулиці Славгородській 25 серпня викрали красеня Infiniti QX70 2014 року випуску. Такі машини зазвичай викрадають під конкретне замовлення. Вартість авто з пробігом – близько 35-40 тисяч доларів.

Варто зазначити, що переважна більшість викрадень у Києві відбувається вночі – чимало автовласників не відганяють машини на стоянки або паркінги під охороною.

За офіційною інформацією поліції, протягом останніх 10 днів у Києві викрали понад 20 автомобілів.

Джерело obozrevatel.com

Не пропустіть