Стартували продажі Citroën Berlingo нового покоління (Фото)

На ринку Старого світу стартував продаж нового автомобіля Citroën Berlingo, який став втіленням функціональності і комфорту.

Модель завоювала популярність практично моментально, тому що поєднує в собі переваги сімейного автомобіля і фургона. Оновлений автомобіль отримав оригінальну зовнішність, що значно відрізняє його від машин минулого покоління. Крім того, збільшився кут повороту коліс, а також скоротився передній обвіс кузова. Що стосується колісної бази, то вона зросла на всі 50 міліметрів.

В інтер’єрі мінівена продумано абсолютно все до дрібниць. Задній ряд отримав складні крісла. Об’єм багажника збільшений до 775 літрів, чого цілком достатньо для середньостатистичного водія. Виробник запропонував широку моторну гамму, яка складається з агрегатів з віддачею в 75, 100 і 130 кінських сил. У топової модифікації мотор поєднується з трансмісією на вісім ступенів.

Крім того, окрему увагу потрібно приділити базовій комплектації. Машина отримає кілька систем для підвищення безпеки водія і пасажирів, а також масу допоміжних датчиків, які полегшать рух на складних ділянках шляху. Ціна на новинку стартує від 22 000 доларів і доходить до 35 000.


Не пропустіть