В Україні почалось виробництво відразу двох нових автомобілів (Фото)

Автомобільний завод ВО «Авто-Холдинг» освоїв виробництво ще двох моделей спеціалізованої вантажної техніки – автомобільних паливозаправників (АТЗ) на базі МАЗ 4381 і МАЗ 5340. Реалізацією і сервісним обслуговуванням новинок буде займатися офіційний дилер МАЗ в Україні – Група компаній АІС, пише Твоя МАШИНА з посиланням на Автоцентр.

Нові моделі паливозаправників призначені для транспортування, короткочасного зберігання і заправки автотехніки нафтопродуктами з щільністю не більше 830 кг / м. куб. і відмінно підійдуть як для агрокомпаній, які працюють в польових умовах, так і інших клієнтів, що мають власний автопарк.

Автомобілі були розроблені і запущені в серійне виробництво заводом ВО «Авто-Холдинг», який спеціалізується на виробництві спеціалізованої техніки, самоскидів і фургонів. Продукція даного підприємства сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009.

Цистерни для АТЗ спроектовані за принципом подібності. Корпус цистерн виготовлений з листової вуглецевої сталі (сталь 09Г2С ГОСТ 8541 до: 2015), розділені на два рівних відсіки, посилені всередині, що дає можливість перевозити різні види палива або бензин з різними октановими числами. Також, в кожному відсіку встановлені поперечні хвилерізи, які підсилюють надійність всієї конструкції цистерни і перешкоджають виникненню гідроударів.

Завдяки особливій конструкції ємності, всередині підтримується постійний температурний режим. Внаслідок цього ймовірність загоряння паливної суміші зводиться до мінімуму. Крім цього, підтримку температури на одному рівні виключає випаровування палива під час транспортування.

Використовувати автомобілі в якості пересувної автозаправної станції дозволяє наявність зливного насоса, паливороздавального крана, представленого у вигляді пістолета, а також лічильника.

Електрообладнання АТЗ складається з електрообладнання автомобіля і додаткового, відповідного захисту ступеня IP 54 і IP 65 згідно з міжнародним стандартом МЕК 60529.

Відзначимо, що МАЗ продовжує утримувати лідерські позиції на українському ринку нових вантажних автомобілів. За підсумком 8 міс. 2018 року зростання продажів МАЗ склав 30% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Так, за вказаний період було продано 604 од. МАЗ в порівнянні з 464 за той же період 2017 року!

Головними переваги шасі МАЗ для виробництва спецтехніки є: доступна ціна, висока надійність і ремонтопридатність, зручність експлуатації і низькі експлуатаційні витрати. Крім того паливозаправники на базі МАЗ мають високий ступінь безпеки.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть