Hyundai анонсувала запуск дешевого пікапа Santa Cruz (Фото)

Колись вирізнявся на автосалоні Детройта пікап від корейського концерну Hyundai під назвою Santa Cruz. Відомо, що він не стане черговою рискою нездійснених надій багатьох шанувальником бренду. В американському підрозділі компанії заявили, що модель, незважаючи ні на що, добереться до конвеєра до 2020 року.

Detroit Bureau опублікувало інтерв’ю глави підрозділу Кьюн Сулі, який повідав про нещодавню зустріч керівництва компанії, на якій і було прийнято рішення вивести Santa Cruz на американський ринок через півтора року до початку двадцятого. Однак більше ніяких подробиць глава підрозділу не розкрив. Джерела, близькі до компанії повідомляють, що в даний момент опрацьовується фінальний дизайн бюджетного пікапа, а також його технічні характеристики. Багато ще питань ця новина залишила відкритими. Основне питання про конструкцію кузова, що вибере корейський розробник для нової серійної версії пікапа.

Якщо новинка буде створюватися в руслі концепту, то класичним рамником пікапу не бути. Він уже буде. Як Honda Ridgeline, з несучим кузовом. До речі, Ridgeline побудований і паркетник Pilot побудовані на одній і тій же платформі. І як раз в цей момент корейський автовиробник готує до серії свій новий флагманський кросовер Palisade. Ось від нього база якраз пікапу буде до речі. Що ж до силових установок, то той дизельний агрегат, що встановлений в підкапотний простір концепту, в серійної версії використовуватися однозначно не буде.

Двигун імовірно буде 4-циліндровий турбований 201-сильний від зарядженого седана Elantra Sport об’ємом 1.6 літра. Втім, є чутки і про 185-сильний атмосферник. Який стоїть на Sonata. Дизайн, швидше за все, буде ближче до класичних кроссоверів, тобто недалеко від концепту, і це зовсім навіть не погано. Вартість планується трохи нижче 19 тисяч доларів


Не пропустіть