В Україні презентовані нові версії кросовера Renault Duster

Компанія «Рено Україна» пішла на зустріч побажанням покупців та презентувала нові версії кросовера Renault Duster.

Цієї осені Renault відсвяткувала 16 500 проданих Renault Duster із моменту початку їхнього продажу у 2010 році в Україні. При цьому, від старту продажів нової версії Duster навесні 2018 року було продано більше 1600 екземплярів.

Крім того, що Duster є дуже конкурентним на ринку кросоверів, тепер цінова пропозиція покращена завдяки програмі Renault Бонус, за використання якої покупці можуть отримати миттєву знижку та переваги спеціально розробленої кредитної програми.

При цьому найпростіша версія Base за такою програмою буде коштувати 394 900 грн. «Найпростіша» означає: передній привід, бензиновий двигун та механічна коробка перемикання швидкостей.

Проте через численні запити на додаткові опції, Renault вирішила запровадити в Україні комплектацію Intense (окрім наявних Base, Lize, Zen), в яку увійшли система моніторингу сліпих зон, камера кругового огляду Multi-view, 17-дюймові легкосплавні диски, підігрів сидінь, зовнішній декоративний стайлінг Intense Look.

Intense також матиме три версії:

передній привід та дизельний 1,5 літровий двигун з преселективною автоматичною КПП EDC,
бензиновий 1,6 літровий мотор та повний привід,
дизельний 1,5 літровий двигун та передній привід.
Остання версія найдорожча та коштуватиме 635 500 грн. завдяки програмі Renault Бонус, яка також поширюється на моделі Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway.

Джерело motorsport.com

Не пропустіть