В Україні засвітився новий Volkswagen Touareg 2019 (Фото)

Новий Volkswagen Touareg третього покоління тільки-тільки презентували в Україні, а в Києві вже з’явилися відразу два цих авто. Журналістам topgir.com.ua вдалося зняти кросовер Фольксваген з автосалону, а ось інший Туарег мабуть хтось вже купив.

Volkswagen Touareg 2019 побудований на новій платформі MLB Evo і підріс до 4878 мм в довжину, але при цьому легше попередника на 100 кг. Дизайн став більш виразним – з величезною хромованою решіткою радіатора і продовгуватими діодними фарами.

В інтер’єрі Фольксваген Туарег 2019 звертають на себе увагу віртуальна панель приладів і величезний 15-дюймовий тачскрін. Кросовер Volkswagen став просторіший всередині, а об’єм його багажника виріс до 810 л. Серед опцій з’явилися паркувальний автопілот, масаж передніх сидінь і система напівавтономного водіння.

Новий Volkswagen Touareg представили з 3,0-літровим турбодизелем потужністю 286 к.с. Пізніше також з’явиться версія з 3,0-літровою бензиновою турбошісткою на 340 к.с. Купити Фольксваген Туарег в Україні можна за ціною від 1,68 млн. гривень.

Джерело topgir.com.ua

Не пропустіть