Як 5-річне авто перетворилось на іржаву бляшанку на колесах (Відео)

Діти власника Geely з Борисова відкривали двері автомобіля і зробили в ній дірку пальцями.

Підприємець з Борисова Сергій Олешко працював на будівництві білорусько-китайського автомобільного заводу. У 2013 році замість зароблених грошей у взаємозалік він купив автомобіль «Geely», пише Автовод.

Пробіг авто був всього 4 кілометри, по він-коду зрозуміло, що це третій автомобіль, що зійшов з конвеєра. Вже через 2,5 року експлуатації на кузові почала відвалюватися фарба і з’являтися іржа. Тоді авто було ще на гарантії і обслуговувалося у офіційного дилера. Від корозії двері, задні арки і капот спробували зафарбувати, але ситуацію це не врятувало, зараз відремонтовані деталі виглядають ще гірше.

Днями діти Сергія відкривали двері автомобіля і зробили в ній дірку пальцями. Гарантійний термін обслуговування «Geely» закінчився два роки тому. Зараз жодного металевого елемента без іржі на автомобілі не залишилося. У компанії «БелДжі» коментувати ситуацію відмовилися і запропонували надсилати письмовий запит.

Тим часом пан Алешко переконаний, що його автомобіль не переживе ще одну зиму. Він хоче дізнатися у дилера, скільки йому запропонують за п’ятирічну іржаву бляшанку на колесах, щоб купити інший автомобіль.


Не пропустіть