Найвигідніші старі авто на думку німців

Економічна стабільність і надійні фінансові гарантії обіцяють зростання добробуту і впевненість у завтрашньому дні. Саме час для перспективних інвестицій. Як правило, такі засоби відправляються в сектор нерухомості, але як йдуть справи з автомобілями?

Зрозуміло, питання пов’язане не тільки з хорошим станом і надійною інженерією. Відверто кажучи, знайти автомобіль, який в подальшому подорожчає, дуже складно. До того ж, якщо ви плануєте використовувати транспортний засіб у повсякденному житті, завдання багаторазово ускладнюється. AutoBild вважає, що кращі автомобілі для інвестицій сьогодні – Audi RS6 plus і BMW M5 E39.

Audi RS6 plus

У 2004 році Ауді представила RS6 plus. Автомобіль, що існував виключно в кузові універсал, був виготовлений обмеженим тиражем в кількості 999 штук. 4,2-літровий двигун V8 «розкочегарили» до 480 к.с., а максимальна швидкість була обмежена відміткою 280 км/год. Проте, автомобіль був здатний перевищити всі 300 км/год.

Головною особливістю Audi RS6 plus стало вміле поєднання високих динамічних характеристик з практичністю на кшталт величезного багажника і просторого салону, в якому навіть встановлювали сидіння з підігрівом. Проте, варто уважно оглянути такий автомобіль при покупці: швидше за все, колишній власник встиг оцінити незвичайний потенціал потужного універсалу. Автомобіль в хорошому стані стане вдалою інвестицією, адже з 2015 року ціни на RS6 plus зросли майже на 40% і тепер сягають в середньому 40 тисяч євро.

BMW M5 E39

Також як і Ауді, БМВ пропонувала свій швидкий автомобіль тільки в одному кузові, але в цьому випадку мова йде про седан. Однак універсал існував у вигляді прототипу, який не дістався до серійного виробництва. BMW M5 третього покоління була представлена ​​в 1997 році і всіх підкорила своєю стриманою агресією. Зовнішність автомобіля практично не натякала на п’ятилітровий V8 на 400 к.с., що дозволяв розганятися великому седану до 100 км/год за 5,3 с.

Головною метою інженерного відділу M-Technik було створення автомобіля, який однаково добре проявив би себе на гоночному треку і в сімейному поїздці. На стороні зручностей були п’ятимісний шкіряний салон і круїз контроль. Останніми роками ціни на модель піднялися в середньому на 10 тис. євро і тепер сягають 30 тис.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть