Патрульної поліції почали видавати нові радари контролю швидкості

Патрульну поліцію почали постачати сертифікованими радарами контролю швидкості – відомим обладнанням TruCam, який здатний не тільки визначати швидкість, але також фіксувати порушення швидкісного режиму в автоматичному режимі без участі інспектора. Крім того, TruCam здатний записувати порушення правил парковки.

За повідомленням інформаційно-аналітичної групи AutoConsulting, українські випробування обладнання почалися ще в 2010 році, в ході яких TruCam успішно пройшов апробацію в Києві на Столичному шосе. Устаткування перевіряло автомобілі в транспортному потоці за наступними критеріями: ТЗ що знаходяться в розшуку, вкрадені або втрачені номерні знаки, водії, які позбавлені прав на керування, а також ТЗ, які є майном боржників.

В рамках експериментальних тестів TruCam ідентифікував 28 збігів номерних знаків транспортних засобів, які знаходяться в розшуку, понад 400 збігів номерних знаків транспортних засобів, власники яких позбавлені прав на керування, 85 збігів з ТЗ, шуканими як майно боржників.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть