На дорозі помічений таємничий кросовер без розпізнавальних знаків

Хто з нас не хотів собі рідкісне і ексклюзивне авто? Та таке, щоб ніхто з оточуючих не міг відгадати його назву. Схоже, один житель Гонконгу знайшов собі таку тачку. Причому, це не екзотичний суперкар і не 80-літній ретро-авто, а кросовер, пише ТопЖир.

Китаєць навіть прикрасив запасне колесо написом What is this car? ( «Що це за машина?»). Природно, всі написи і логотипи власник познімав.

Але нас не проведеш. Ми то знаємо, що це не прототип і не саморобка, а цілком серійний Nissan Rasheen 1994 року. Правда, випускався він виключно для японського ринку, а тому мало кому відомий в іншому світі.

Кросовер Nissan Rasheen з’явився в той час, коли «паркетники» ще не були настільки популярні, як зараз. В основі його лежала платформа масового Nissan Sunny, а на вибір пропонували бензинові двигуни об’ємом 1,5 л (105 к.с.), 1,8 л (125 к.с.) і 2,0 л (145 к.с. ). Всі версії були повнопривідними.

Nissan Rasheen навіть в Японії не був особливо популярним. Однак саме ця рідкісна модель підштовхнула японських дизайнерів і конструкторів до створення Nissan X-Trail.


Не пропустіть