Експерти назвали ТОП-5 компактних кросоверів з місткими багажниками

Більшість представників сегменту компактних кросоверів поставляються на ринок з досить маленькими багажними відсіками. Сьогоднішній рейтинг покликаний розповісти про найбільш містких паркетниках. Варто додати також, що показники обсягу наводяться в двох варіантах: в звичайному стані багажника, а також зі складеним заднім рядом.

Замикає рейтинг корейський крос Hyundai Tucson з об’ємом багажника в 488 і 1478 літрів відповідно. Четверте місце в списку зайняв Subaru Forester з бензиновим агрегатом на 150 к.с. і місткістю багажного відсіку в 489 і 1548 літрів зі складеними сидіннями.

Посередині рейтингу розташований французький паркетник Peugeot 3008 з багажником на 520 і 1482 літри відповідно. Друге місце ТОП-5 дісталося прославленому японському позашляховику Toyota RAV4. Місткість багажного відділення у нього становить 577 літрів в звичайному і 1 450 літрів в розкладеному стані.

Перше місце в ТОП-5 компактних кросоверів з самими місткими багажниками передбачувано отримує Volkswagen Tiguan зі своїм багажним відсіком на на 615 і 1 655 літрів відповідно.


Не пропустіть