Страхова списала спорткар Lotus Elise через подряпини на бампері (Фото)

Йдеться про екземпляр Lotus Elise з подряпаним бампером. Страховики вважають, що усунення пошкодження виллється занадто дорого, і списали автомобіль в тотал.

Уточнимо, що спорткар Lotus Elise 2005 року можна купити приблизно за 30 000 доларів. За словами колишнього власника машини, яку пошкодили і списали, щоб відремонтувати її передню частину, потрібно викласти 19 000 доларів за фарбування. Такий цінник за реставрацію обумовлений тим, що бампер моделі і її передня частина є єдиним елементом. Тільки за рідкісну «бронзову» фарбу потрібно заплатити близько 6 000 доларів. Також гроші пішли б на саму роботу майстрів і зняття старої фарби. Страховики підрахували, що на ремонт Lotus Elise потрібно в цілому викласти 33 000 доларів.

До слова, в минулому році мав місце схожий випадок з Chevrolet Corvette. У автомобіля з пробігом в 13 000 км тріснув трансмісійний тунель. Страховики оцінили ремонт поломки і порахували, що автомобіль непридатний для відновлення. У підсумку, транспортний засіб розійшлося на запчастини.


Не пропустіть