В Україні з’явився рідкісний суперкар Ferrari

У Києві сфотографували рідкісний суперкар Ferrari GTC4Lusso. Його унікальність полягає в тому, що це єдина повнопривідна модель в лінійці Ferrari.

Ferrari GTC4Lusso випускається з 2016 року. Його офіційна прем’єра відбулася на Женевському автосалоні. У лінійку двигунів цього суперкара входять два агрегати. Це 3,9 л двигун V8 потужністю 610 к.с. і 6,2 л мотор V12 потужністю 680 к.с.

Версія з 6,2 л двигуном (а саме вона має повний привід) до 100 км/год розганяється за 3,4 секунди при максимальній швидкості 334 км/год. У свою чергу, версія з 3,9 л двигуном до «сотки» розганяється за 3,5 секунди при максимальній швидкості 320 км /год. Відмінності, як бачите, не дуже великі.

GTC4Lusso має чотири місця. Тобто це один із найбільш практичних автомобілів компанії Ferrari. Якщо врахувати швидкісні характеристики, то стає зрозуміло, чому ця модель користується таким великим попитом у багатьох автолюбителів.

В Україні Ferrari GTC4Lusso можна купити приблизно за 10 млн. Гривень. На жаль, але мало хто може дозволити собі такий суперкар.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть