Genesis показав оновлений седан G70

Genesis G70 є досить молодою моделлю, і її зовнішність в рамках оновлення залишилася недоторканою. Однак корейці наділили машину цікавими опціями. Наприклад, на 12,3-дюймовому дисплеї новинки тепер доступна віртуальна комбінація приладів.

Розробники підкреслили, що вищезгаданий дисплей оновленого Genesis G70 тепер має стереоскопічний ефект, за рахунок якого зображення на екрані буде об’ємним. При цьому у дисплея є стандартний 2D-режим. Для віртуальних приладів передбачено три варіанти оформлення. Аналогові прилади теж будуть доступні для автомобіля, в більш дешевих версіях.

Оновлений Genesis G70 також отримав електричний привід багажника. Салон автомобіля доповнений унікальною системою очищення повітря, що надходить в машину. З оновленням функція Auto Hold стоянкового гальма стала обов’язковою для всіх версій моделі.

«Топовий» Genesis G70 після оновлення комплектується диференціалом, незалежно від того, яким приводом оснащений. Нагадаємо, максимальна збірка автомобіля оснащується агрегатом 3.3 V6 з нагнітачем. Мотор видає потужність 370 к.с.


Не пропустіть