Популярний кросовер Duster перетворили в пікап (Фото)

Подібний автомобіль ніде не був анонсований, і офіційної інформації про нього немає. Але це реальний автомобіль, і він виглядає цілком заводським. І так – це не рендер.

За попередньою інформацією, серійний Dacia Duster був перероблений дрібною компанією, що займається випуском спеціальних модифікацій на базі інших моделей. За інформацією, опублікованою виданням Autoevolution, спецверсія була побудована спеціально для румунської газової компанії.

Судячи із зовнішнього вигляду, компанія переробила виключно кузов. У технічній частині автомобіль залишився колишнім. Однак практичність подібного пікапа під питанням. Заднє скло абсолютно не захищене від вантажу. Також залишаються питання про жорсткість самого кузова і безпеку при перевороті.

Нагадаємо, що новий Duster пропонується з досить великою моторною лінійкою, до складу якої входять: бензиновий двигун 1,6-літра з потужністю до 114 кінських сил, а також дизельний мотор 1,5-літра з потужністю від 90 до 115 к.с. Пізніше в лінійку увійде новий турбомотор 1,3 літра на 150 сил, який замінить собою 1,2-літровий турбомотор.


Не пропустіть