Українці схрестили маршрутку з пікапом: фото потрапили в Мережу

В Україні з’єднали мікроавтобус «ГАЗель» і пікап, в результаті чого вийшов дуже незвичайний невеликий комерційний автомобіль. Він їздить по дорогах міста Дніпро, про що свідчать розміщені в Інтернеті фотографії.

За основу взяли маршрутну «ГАЗель» мало не першого покоління. Сьогодні на українських дорогах таких маршруток вже практично не залишилося, так як є набагато більш сучасні моделі.

Мікроавтобус-пікап отримав задній вантажний відсік з відкидним бортом. До речі, борт не надто високий, тому занадто об’ємний вантаж там навряд чи поміститися. Якщо, звичайно, його не прикріпити. Зверніть увагу на занижений дах і два окремих вікна на кормі.

Для того, щоб «ГАЗель» змогла виконувати заодно і функції пікапа, у неї також посилили підвіску. Яка тепер її вантажопідйомність – джерела замовчують.

Ми не знаємо, скільки часу і людей знадобилося, щоб зробити з російського мікроавтобуса пікап. Судячи з усього, це була досить копітка робота. Комусь цей мікроавтобус-пікап може не подобатися, але особисто ми вітаємо політ фантазії його творців.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть