Skoda розповіла про новий бюджетний хетчбек Scala (Фото)

Компактний п’ятидверний хетчбек Skoda Scala відкриває новий етап у розвитку дизайну чеського автомобільного бренду, йдеться в прес-релізі компанії.

Машина, старт продажів якої в Європі запланований на першу половину 2019 року, першою отримає ті елементи і рішення, які потім змінять стиль інших моделей Skoda. Так, наприклад, традиційний логотип на кришці багажника замінять букви.

Scala стане першим автомобілем чеського бренду, побудованому на платформі A0MQB. Це, серед іншого, означає, що нова компактна машина отримає просторий салон і багажник.

Автомобіль, за вибором власника, може бути оснащений п’ятьма двигунами TSI і TDI, потужністю від 90 до 150 кінських сил, а також агрегатом G-TEC, який працює на стиснутому газі.

За задумом Scala покликана змінити ставлення до машин класу «А». Модель отримає повністю світлодіодні фари і задні ліхтарі, найсучасніші можливості мережевого підключення і системи безпеки.

Дизайн майбутньої серійної моделі Skoda був представлений на Паризькому автосалоні. У перекладі з латині її назва – Scala – означає «щабель» або «сходи». Машина ввібрала риси концепту Skoda Vision RS.


Не пропустіть