Розсекречено салон нового крос-купе Changan CS85

До офіційної презентації нового крос-купе Changan CS85 залишився тиждень, проте вже зараз китайці вирішили показати, як виглядає внутрішній простір стильного паркетника.

Нагадаємо, в кінці минулого літа китайські машинобудівники показали зовнішність крос-купе Changan CS85, створеного на базі моделі CS75. Тепер же розсекречений салон автомобіля. Паркетник отримав габарити 4720х1845х1655 мм при колісній базі в 2705 мм. За розмірами машина порівнянна зі своїми конкурентами, такими як Mercedes GLC Coupe і BMW X4.

Крос-купе Changan CS85 отримало перероблену передню панель, що відрізняється від тієї, яка встановлюється в салоні «донора». У новинці в фронтальну панель інтегрований тачскрін системи мультимедіа. Також машина оснащена цифровим кокпітом, розширеною центральною консоллю з електронним джойстиком селектора автоматичної трансмісії, іншою кліматичною установкою, передніми спортивними кріслами. Для обробки інтер’єру новинки використана бордова перфорована шкіра з чорними вставками.

Силову установку крос-купе Changan CS85 представлять агрегати 1.5 і 2.0 потужністю відповідно 178 і 233 к.с. пару їм складуть 6- і 8-АКПП. Машина буде комплектуватися переднім або повним приводом.


Не пропустіть