КрАЗ представив спецтехніку для металургів і нафтовиків (Фото)

Почнемо з нещодавньої поставки партії автокранів КС-55729 на повнопривідному шасі КрАЗ-6322 (6х6) на адресу нафтогазової компанії «Укрнафта». Якщо бути точним, то машини будуть працювати на підприємстві «Охтирканафтогаз» в Сумській області.

Безпосередньо кранова установка виготовлена ​​ТК «Автокрани України». Шасі на вимогу замовника було обладнано тахографом.

Автокран КС-55729 оснащений 4-секційною телескопічною стрілою, яка піднімає вантаж на висоту до 31 м. Виліт може досягати 29 м. Максимальна вантажопідйомність – 32 т. В кабіні машиніста встановлений автономний обігрівач. Автокран оснащений електронним обмежувачем навантаження – про її величину можна судити по цифровій індикації на спеціальному дисплеї в кабіні машиніста.

Сьогодні Кременчуцький автозавод пропонує як 25-, так і 32-тонні автокрани на шасі КрАЗ-65053 (6х4) і КрАЗ-6322/63221 (6х6). Найближчим часом має з’явитися і більш вантажопідйомна модель – на 40 тонн.

На початку листопада клієнтам була відвантажено ще одна цікава спецтехніка – автоцистерна АЦ-10, виготовлена ​​відомою одеською компанією «Еверласт» на шасі КрАЗ-65053 (6х4). Спеціальна ємність внутрішнім об’ємом 10 кубометрів призначена для перевезення конденсату коксового газу.

Комплектація включає 6-метровий рукав з швидкороз’ємними сполуками UNIMAT. Цистерна оснащена жорстко закріпленими сходами, трапом і поручнем для доступу до горловини. Заливна горловина обгороджена захисним коробом, є дренажний трубопровід для зливу води.

Також в оснащення входить шиберний насос Blackmer SGL (виробництва США) з приводом від коробки відбору потужності, укомплектований фільтром грубого очищення. Автоцистерна відвантажена на адресу ПАТ «АрселорМіттал» у Кривому Розі.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть