Mitsubishi представила оновлений мінівен Mitsubishi Delica (Фото)

Японська компанія провела презентацію оновленої версії свого мінівена Mitsubishi Delica D:5, який позиціонується як автомобіль 2019 модельного року.

Оновлення торкнулося габарити моделі. Зокрема на 71 мм виросла довжина і висота, а ось дорожній просвіт був зменшений до 185 мм.

В результаті оновлений мінівен отримав наступні габарити: 4 800/1 795/1 875 мм, колісна база – 2 850 мм. Дизайнерські рішення в екстер’єрі були використані від Xpander, а в салоні пропонується збільшений екран мультимедійної системи, змінена консоль, а також нові сидіння.

Список обладнання Mitsubishi Delica D:5 2019 поповнився адаптивним круїз-контролем, системою утримання в смузі, моніторингу сліпих зон, розпізнавання пішоходів і допомоги при парковці.

Ще серед змін варто відзначити появу нової модифікації Urban Gear зі, в якій буде пропонуватися більш масивна решітка радіатора, інший аеродинамічний обвіс, а також шкіряний салон.

Моторна гамма автомобіля представлена ​​145-сильним 2,3-літровим двигуном, який видає 145 к.с. потужності при 380 Нм і працює в парі з восьмишвидкісним автоматом.

Система приводу буде на передні колеса, а опціонально можна замовити повний привід. В Японії оновлений мінівен оцінили в 3,85 млн ієн (більше 945 тис. грн.)


Не пропустіть