Компанія Hyundai представила великий кросовер Hyundai Palisade (Фото)

В рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі відбулася, ймовірно, одна з найбільш яскравих прем’єр. На автосалоні був представлений новий великий кросовер від компанії Hyundai.

Новинка носить назву Palisade, а за день до прем’єри зовнішність кросовера була розкрита на якісних фото. Сьогодні автомобіль розсекретили, а під час презентації представники марки розповіли, що планують почати його продажі в середині 2019 року.

Якщо говорити про розміри нової моделі, то в США це середньорозмірний позашляховик. Його довжина становить 4 981 мм, а відстань між осями буде 2 900 мм. Позиціонується Palisade як конкурент таким автомобілям як Honda Pilot, Toyota Highlander і Ford Explorer.

У компанії розраховують, що новий флагманський позашляховик повинен як мінімум подвоїти продажі в сегменті. В цілому Palisade охарактеризували як автомобіль з брутальною зовнішністю, комфортом і практичністю. Це восьмимісний автомобіль, в салоні якого при бажанні можна замовити два окремих сидіння замість дивана. Обсяг багажника в новинці становить 509 і 1 297 літрів.

У салоні виробник пропонує відразу 16 підстаканників і сім USB-портів! Для зручності спілкування водія і пасажирів в салоні розташували мікрофони. Створивши позашляховик на базі останнього Santa Fe, а його моторна гамма буде представлена 3,8-літровим двигуном V6.

Його потужність, працюючи в парі з восьмишвидкісним автоматом складе 295 кінських сил, а показник крутного моменту буде 355 Нм. Система приводу буде на передню або обидві осі.

Пропонується для новинки і чотири режими їзди: Sport (спортивний), Smart (адаптивний), Normal (стандартний) і Snow (сніг).


Не пропустіть