Новий Nissan Juke: відома дата виходу популярного кросовера

Прем’єра нового кросовера Nissan Juke відбудеться тільки влітку 2019 року. Про це повідомляють оглядачі спеціалізованих видань.

Цікаво, що збірка нового Nissan Juke стартує тільки в наступному році, незважаючи на те, що раніше заявляли, що випуск паркетника другого покоління почнеться восени нинішнього року. Повідомляється, що оформленням нової моделі займалися фахівці Лондонського автомобільного ательє. Згідно з отриманою інформацією, зовнішній вигляд новинки буде радикально відрізнятися від колишньої генерації. Також він не буде подібний до прототипу Nissan iMx, дебют якого відбувся в Токіо в минулому році.

В основу нового Nissan Juke лягла архітектура CMF-B, яка створена інженерами альянсу Renault-Nissan. Ця платформа дозволила стати автомобілю легше і безпечніше і обзавестися новими трансмісіями.

Ймовірно, підкапотний простір нового Nissan Juke займуть 0,9 і 1,2-літрові турбодвигуни з продуктивністю від 90 до 115 кінських сил. Преміальне виконання паркетника оснащується 110-сильним турбодизелем об’ємом 1,5 літра, що працює разом з повнопривідною трансмісією.


Не пропустіть