В Укрaїні пoмітили eлeктричний “Гeлeндвaген” зa $ 3600 (Фoтo)

Дешеві китайський електромобілі потихеньку добираються до України. Причому на ряду зі звичайними моделями на ринок “заходять” і всілякі “клони”. Нещодавно у нас на продаж виставили компакт, стилізований під Mercedes ML, але, як виявилося, ще в березні в Україні продавали його “побратима” – копію легендарного Гелендвагена!

Називається цей чудо-електрокар Qifeng K7, а оцінили машину в 9,3 тис. доларів. Це приблизно в три рази більше, ніж він коштує в Китаї: там її продають за 3,6 тис. дол.

Що ж пропонували за такі гроші крім химерного дизайну? 5,5-сильний мотор (4 кВт), максимальна швидкість в 55 км/год, запас ходу на рівні 100-120 км і зарядка батареї за 6-8 год. Комплектація включає цифрову приладову панель, мультимедійну систему зі слотом SD, портами USB, AUX, функціями GPS і Wi-Fi, електросклопідйомники і світлодіодні фари.

Інші подробиці про машину невідомі. Не виключено, що він був завезений в країну в одному екземплярі і відразу ж обзавівся власником після виставлення на продаж. Хоча, можливо, його взагалі сюди не завозили – автор міг просто розмістити оголошення з метою вивчення купівельного попиту.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть