Частково розсекречена довгоочікувана Toyota Supra (Фото)

Чекати відродженої Toyota Supra залишилося зовсім недовго – японське купе має дебютувати вже в наступному місяці на автосалоні в Детройті. Більш-менш ми вже уявляємо як буде виглядати автомобіль зовні і всередині, так і технічна начинка не така вже і секретна, адже вже встиг вийти одноплатформенний родстер BMW Z4. Незважаючи на все це, інтерес до Supra не тільки не згасає, а й стає все сильніше. Трохи задовольнити його допоможе нова фотографія японського купе, на якій зображена передня частина автомобіля.

Цікаво, що серійна Toyota Supra недалеко пішла від концептуального купе FT-1 чотирирічної давності, яке і стало її передвісником. Фари хоч і стали ширше, але все ж мають схожу форму з вкрай звуженим сегментом біля решітки радіатора. Схожий бампер з майже такими ж великими вентиляційними отворами і характерний «дзьоб» між капотом і тим же бампером.

Нагадаємо, нове покоління Toyota Supra виявиться строго задньоприводним, а флагманським мотором стане 3-літрова рядна “шістка” від BMW, яка на новому M340i виробляє 380 к.с. і 500 Нм. Порівнянна потужність буде і у японського купе. Не виключено поява модифікації з дволітровим турбомотором. Перший час купе оснастять 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Механічна ж коробка передач може з’явитися, але сильно пізніше. Принаймні, конструктивно вона закладена.


Не пропустіть