Як новітні КрАЗи відправляють за океан (Фото)

Свого часу в Латинську Америку, зокрема на Кубу, Кременчуцький автозавод поставляв досить багато вантажівок – всього понад 10 тисяч од .. Сьогодні цей ринок теж актуальний для підприємства і тому підтвердження – недавно підготовлена ​​для поставки за океан партія бортових автомобілів КрАЗ-65053 (6х4).

Особливість машин – унікальні за конструкцією кузова-трансформери, які раніше не застосовувалися на вантажівках марки КрАЗ. Кузова виготовлені на Заводі спеціального обладнання в м Іркліїв (Черкаська обл.).

Платформи мають двоярусні борти, які можуть відкидатися в різні боки. Це зроблено для прискорення і полегшення процесу розвантаження. Сумарна висота бортів сягає півтора метра. Довжина кузова – 6 м, а корисний об’єм – 22 кубометра.

Разом з автомобілями КрАЗ-65053 (6х4) в Латинську Америку поставлений і комплект запчастин – фільтри, шини та ін. Даний тендер на поставку вантажівок в Латинську Америку ПрАТ «АвтоКрАЗ» виграв завдяки кращій ціновій пропозиції, в порівнянні з конкурентами. Проект, під який закуповується дана техніка, фінансується Міжнародним Фондом Розвитку сільського господарства.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть