У Мережі поширили рендерне відео з новим Tesla Roadster

Новий електричний спорткар Tesla Roadster вважається відмінним автомобілем, але пройде кілька років, перш ніж він з’явиться в продажу. Автомобілісти вважають, що машина вийде на ринок до 2020 року, але відомо всім, що у Tesla трапляються затримки.

На просторах популярного відеохостингу YouTube оприлюднили відеоролик, покликаний скрасити тривале очікування нового електромобіля. На ролику показали темний родстер, а в основі відеоролика лягли рендери моделі і не факт, що серійне виконання моделі стане таким же.

Слід нагадати, що за Tesla Roadster доведеться викласти від 200 000 доларів. За цю суму автомобілісти можуть обзавестися спорткаром, що набирає першу “сотню” за 1,9 секунд при граничній швидкості в 250 км/год. Згідно з інформацією, наданою прес-центром Tesla, дальність ходу Tesla Roadster становитиме 1 000 км.

Слід нагадати, що за Tesla Roadster доведеться викласти від 200 000 доларів. За цю суму автомобілісти можуть обзавестися спорткаром, що набирає першу “сотню” за 1,9 секунд при граничній швидкості в 250 миль/год. Згідно з інформацією, наданою прес-центром Tesla, дальність ходу Tesla Roadster становитиме 1 000 км.


Не пропустіть