Як вибрати чоловічу сумку

В першу чергу визначитеся з матеріалом. При виборі аксесуара з натуральної шкіри або замші зверніть увагу на наступні нюанси.

Довіряйте перевіреним брендам і перевіреним магазинам. Одним із такиє є – https://bolinni.in.ua/sumki-muzhskie/ Подивіться на ярлик зі зразком матеріалу обраної моделі. У натуральної шкіри він фігурний, у шкірозамінника – у вигляді ромба. Ще натуральний матеріал має специфічний запах, замінник пахне лаком або фарбою.

У шкіри хороша теплопередача, відповідно від дотику вона стане теплою, при цьому зберігаючи сухість.
Шкірозамінник нагрівається довше і стає трохи вологим від тепла руки.

Існує ще один спосіб виявлення натурального матеріалу – капнути на аксесуар крапельку води. Вода вбереться в шкіру. Ненатуральний матеріал відштовхне воду і крапля стече. Але цей метод може не спрацювати, якщо сумка оброблена водовідштовхувальним засобом.

При виборі замшевого аксесуара проведіть рукою по поверхні моделі. Натуральна замша поміняє відтінок, штучна – залишиться початкового кольору. Цей замшевий феномен підробляти не навчилися.

Переконайтеся в якості підкладки, переглянувши кожне відділення і кишені. Вона повинна бути міцною і пошитого з натуральної бавовни. Усередині сумки не повинно проглядатися ніяких зайвих ниток, в місцях швів підкладка не повинна пушіться.

Перегляньте кожен шов. Сама по собі шкіра міцний матеріал, тому шви – це вразливі місця. Зарекомендували себе виробники страхуються і роблять подвійну машинну строчку, щоб термін експлуатації сумки не скоротився через розійшовся шва.

Ручки у якісної сумки не повинні прослизати в руці.

Подальший крок – перевірка фурнітури. Відкрийте і закрийте кожен замок, блискавку і кнопку. Все повинно застібатися легко, без додатка додаткових зусиль.

Огляньте металеві декоративні елементи, вони не повинні містити відколів і подряпин.
Якщо сумка з ремнем через плече, переконайтеся, що він зручний в експлуатації і достатньої ширини, щоб не натирати плече. Спробуйте відрегулювати його довжину і подивитися її максимальні і мінімальні значення. Краще щоб ремінь був додатково оснащений спеціальним фіксатором від зісковзування.

Сучасні технології дозволяють виробляти якісний шкірозамінник. Якщо підбирається аксессуа р зі штучного матеріалу, перевірте його за всіма пунктами, окрім першого (перевірка краплею води).

Текстильні моделі повинні бути міцними і практичними. Підбирайте матеріал, який зручно стирається і чиститься. На поверхні сумки не повинно проглядатися затяжок і стирчать ниток. Підкладка, ручки і фурнітура гідного текстильного аксесуара володіють якостями, описаними вище для шкіряних сумок.


Не пропустіть