Нова версія Mercedes-Benz S-Class тестується в складних зимових умовах (Фото)

Два сильно замаскованих прототипу W223 були помічені під час зимових випробувань біля полярного кола. Автомобіль як і раніше залишається в щільному камуфляжі, але деякі деталі досить цікаві.

Практично всі виробники проводять випробування передсерійних варіантів в особливо складних зимових умовах. Не є винятком і Mercedes-Benz, який проводить випробування S-Class 2020 біля полярного кола. Це дозволяє компанії в короткий термін виявити слабкі елементи нового автомобіля, і максимально швидко проводити ресурсні тести, наближені до реальних.

Що не менш важливо, компанія не відстає від своїх традицій, і не дивлячись на те, що кросовери і позашляховики більш привабливі на сучасному ринку – німці також розвивають і седани з хетчбеком. Оновлення флагмана призначено вже до 2020 року. На жаль, виробник як і раніше не знімає камуфляж з седана. Експерти припускають, що майбутній S-Class отримає висувні ручки.

Поки прототипи оснащені тимчасовою передньою оптикою, а також датчиками для безпілотних систем замість знаменитої зірки на решітці радіатора. Салон ми поки не бачили, але можна припустити, що там буде встановлена мультімедійка MBUX нового покоління, що значно відрізняється від тієї, що буде показана в рамках CES для CLA другого покоління.

Дата презентації і вартість поки невідомі. Моторна лінійка також тримається в секреті, але з’являться і просунуті гібридні системи.


Не пропустіть