Volkswagen готує достойного конкурента культовим Defender і Gelandewagen

Буквально кілька днів тому Jaguar Land Rover анонсував швидкий дебют позашляховика Defender нового покоління, і ось своє слово вирішив сказати Volkswagen, правда, пошепки і через третіх осіб.

Мабуть, Volkswagen не збирається спостерігати за тим, як конкуренти спустошують гаманці покупців у цьому сегменті, і незабаром планує приєднатися до цього процесу. Уже зараз німці ведуть розробку своєї нової моделі, яка, як очікується, отримає назву T-Rug, про це повідомляє AutoBild.

Зокрема, машина буде володіти більш грубими формами, ніж Touareg, оскільки конкурувати їй доведеться з Jeep Wrangler, Land Rover Defender і, куди ж без нього, Гелендвагеном. Очікується, що T-Rug буде продаватися у двох версіях: трьохдверною і п’ятидверною, причому «трьохдверка» матиме довжину близько 4500 мм, а «пятидверка» – 4850 мм.

Як і годиться справжньому підкорювачеві бездоріжжя, T-Rug отримає рамну конструкцію з рівну підлогу. А ось силова установка буде, увагу, електричною. Ймовірно, що ставку зроблять на модульну платформу PPE (Premium Platform Electric), яка стане основою для суперкара Porsche Mission E і позашляховика Audi E-tron, хоча не варто виключати і варіант з платформою MEB, завдяки якій зародилася лінійка електричних автомобілів ID, адже T-Rug отримає коротку «базу».

Що стосується термінів, то дебют нового позашляховика Volkswagen очікується в 2022 році.


Не пропустіть