На Кримський міст витратять ще майже 100 млн: стало відомо, на що

На автопідході до мосту через Керченську протоку з боку Криму окупанти планують побудувати стаціонарний пост ДПС.

Про це повідомляє кримське видання “Примітки”.

Передбачається, що об’єкт буде зведений за півроку. Будівельно-монтажні роботи планується виконати до кінця 2019 року. Проектна документація передбачає облаштування території загальною площею майже 0,77 га в безпосередній близькості від інспекційного радіометричного комплексу.

Одноповерхова будівля поста ДПС буде обладнано майданчиком з естакадою для огляду транспортних засобів, з навісом над стоянкою службового автотранспорту, вольєром для утримання службового собаки. На об’єкті будуть створені інженерні мережі, системи електропостачання, водопостачання, водовідведення, опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Створення стаціонарних постів ОВС на під’їзді до Кримського мосту передбачено ФЦП “Соціально-економічний розвиток Республіки Крим та міста Севастополь”. Замовником поста з боку Криму виступає ФКУ упрдор “Тамань” Росавтодору, з боку Краснодарського краю – ФКУ упрдор “Чорномор’я”.

“За підсумками експертизи вартість будівництва визначена в 96,346 млн рублів цінах другого кварталу 2018 року. Далі упрдор “Тамань” зробить перерахунок витрат з урахуванням індекс-дефлятора, встановленого Мінекономрозвитку РФ на рік реалізації проекту. Після того, як підсумкова вартість буде узгоджена Федеральним дорожнім агентством, будуть проведено конкурс з вибору підрядника будівництва поста”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що в рамках реалізації проекту пост буде обладнаний системою розпізнавання “державних номерів” транспортних засобів, співробітники ДПС отримають необхідне спеціалізоване обладнання та будуть підключені до мереж зв’язку (радіо, телефон, відеоспостереження та інше).

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть