Названо кращі вживані авто за 10 000 євро за версією німців

АutoBild склав список найкращих уживаних автомобілів до 10 000 євро. Зараз дуже хороший час для купівлі, адже під гнітом обмежень помітно дешевшають дизельні пропозиції. Зрозуміло, більшою мірою це стосується європейського ринку б/у авто.

Проте, посилення податкового законодавства змушує дешевшати навіть бензинові автомобілі. На кого варто звернути увагу? За ці гроші можна придбати раритет, який прекрасно зберігся, молоду класику або взагалі майже новий автомобіль.

– У третьому поколінні спортивний седан (не ми його так назвали) Lexus GS за 10 тис євро може запропонувати пробіг в 150 000 км і чудовий стан лакофарбового покриття, якщо будете шукати уважно. Не забуваємо про надійність, зависоку витрату пального і розкішний інтер’єр з гарними металізованими приладами.
– Якщо необхідний компактний, але практичний автомобіль, чотирирічна Kia Venga, мабуть, може впоратися з поставленим завданням. До того ж цей корейський автомобіль не так вже й часто зустрічається на дорозі, якщо для вас це важливо.
– Невеликий і надійний японський родстер – найкраще джерело емоцій, який можна купити за 10 000 євро. Скажімо, восьмирічна Mazda MX-5 близько 100 тис км впорається краще від дорогих німецьких однокласників, які за ті ж гроші запропонують не такий хороший стан. З тим же пробігом за ті ж гроші можна звернути увагу на старий MINI Cooper S з потужним, але досить ненажерливим двигуном. Але хіба це важливо?
– Jeep CJ-5 задовольнить найвибагливіших ентузіастів. Будемо чесні: мало хто готовий використовувати такий автомобіль в якості повсякденного, хоча у вас може бути інша думка. Незаперечний плюс – залізобетонна надійність завдяки найпростішій конструкції. Або, в крайньому випадку, завидна ремонтопридатність.
– Особливу увагу варто зберігати при огляді таких б/у авто, як BMW 7-series E38 1990-х років, VW Golf сьомого покоління, для якого 10 тис євро – не така вже й велика сума, Honda CR-V, Skoda Yeti і Mercedes-Benz C-class. Кожен з цих автомобілів не розчарує, якщо підійти до вибору максимально серйозно.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть