Назвали автомобілі, яких слід остерігатися на дорозі

Британські фахівці центру GoCompare Car Insurance назвали власників німецьких авто найнебезпечнішими на дорогах. Як виявилося, найбільше порушень ПДР числиться у власників німецьких преміальних марок – Mercedes-Benz, Audi і BMW.

Найбільша кількість штрафів у водіїв BMW 4-Series 420d – 17,1%. Трохи менше у власників Audi A5 – 15,5% і Mercedes-Benz E220 – 14,8%.

Звичайно правила дорожнього руху порушують не тільки ті, хто керує автомобілями німецьких марок, а в списку небезпечних виявилися ще Land Rover Range Rover і Jaguar XF, але інші моделі, які входять в «десятку» якраз складаються з «Мерседесів» і «Ауді».

GoCompare Car Insurance ще назвали найвідповідальніших, і як виявилося вони їздять на бюджетних авто корейських і японських марок.

Так, у списку ще значаться Skoda Citigo, Ford Ka і Vauxhall Agila. Варто зазначити, що дослідження проводили виключно за даними у Великобританії, тому в інших країнах список буде іншим, але в цілому, як зазвичай, порушують ті, у кого потужні дорогі автомобілі.


Не пропустіть