Hyundai анонсував крокуючий автомобіль (Фото)

Корейська компанія, також прийняла рішення брати участь у виставці споживчої електроніки в Лас-Вегасі. І як виявилося – їй є що показати.

В рамках майбутньої виставки CES-2019, яка почнеться вже 7 січня, буде представлений один з найдивніших експонатів – Hyundai Elevate Concept. По суті, компанія хоче представити нам транспортний засіб, здатний їздити і ходити. Як і традиційний автомобіль, концепт отримає чотири колеса, але розташованих на довгих «ногах» маніпуляторах, що дозволить йому пересуватися по екстремальній місцевості.

На жаль, зараз подробиці не відомі і ми можемо судити про новинку з єдиного тизера. Судячи з зображення – це буде автомобіль для допоміжних і екстрених служб, що володіє автономними технологіями і внутрішнім простором для розміщення носилок. Судити про габаритах складно, може в ньому поміститься і персонал.

За словами представників компанії, майбутній автомобіль Hyundai Elevate буде здатний їздити, ходити і лазити по завалах. Крім цього, концепт може створити новий сегмент автомобілів Ultimate Mobility Vehicle або UMV.

Поки не зрозуміло, чи буде компанія прагнути до серійного виробництва подібної техніки, і чи просто хоче привернути до себе увагу на CES, шляхом демонстрації незвичайного концепту.


Не пропустіть