Новітні технології у дії: як дорожники роблять ямковий ремонт доріг (Відео)

У Чернівцях 3 січня користувачі соцмережі Facebook зняли на відео, як дорожники виконують ямковий “ремонт” на вулиці Комунальників, пише Автотема з посиланням на ТВА.

На відео видно, що ні про яку дотримання технологій не йдеться, робітник просто чоботом “розрівнює” асфальт у ямі.

Допис опублікував Vyacheslav Bogitsoi у спільноті СтопХам Буковина.

“Ось так латають дороги у нас… (вул. Комунальників, 03.01.2019р.)…при тому що це не справа в робітниках… які інструменти і техніку їм видали ту і використовують. Цікаво як такі “високоякісні дорожні роботи” міг пропустити п… Бешлей, зробив би селфі собі…показав принаймні всій Україні як ” правильно ” виконується ямковий ремонт в Чернівцях… і скільки там з бюджету міста виділив на це посміховисько….слів нема…”, – пише чернівчанин.

Дивною у цьому випадку виглядає позиція керівника департамету ЖКГ Володимира Бешлея, якого чернівчани вимагають звільнити із займаної посади, підписавши відповідну петицію в рекордні терміни.

“Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами…

…Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея”,”. – йдеться у тексті петиції.

А через кілька днів після висловлення чернівчанами невдоволення результатами роботи Бешлея, дороги у Чернівцях продовжують “ремонтувати” з порушенням усіх можливих норм та технологій.


Не пропустіть