Наступне покоління Volkswagen Golf GTI здивує потужністю

Є непогані новини. У цьому році з’явиться нове, восьме покоління Volkswagen Golf і ходять чутки, що разом з ним з’явиться неперевершений GTI. Про яку потужності йде мова? Якщо вірити цим чуткам, то під капотом гарячого хетчбека з’явиться 300 коней.

Передбачається, що зовнішність нового Golf GTI не сильно відрізнятиметься від нинішнього. Вузька решітка радіатора з масивним дифузором на передньому бампері, ззаду збережуться роздвоєні насадки на вихлоп і скромний спойлер. Також автомобіль отримає модульну інформаційно-розважальну платформу VW нового покоління. Це також може означати, що в числі опцій з’явиться цифровий кокпіт, як ми можемо бачити зараз на Golf R.

Повертаючись до потужності, збільшення до 300 к.с. буде значним у порівнянні з нинішніми 228 к.с. Звичайно, повнопривідний Golf R видає 288 к.с., але ключове тут – повний привід. Ми не очікуємо, що наступне покоління GTI отримає повний привід, тому, якщо гряде таке збільшення потужності, це буде дійсно найгарячіший GTI з коли-небудь створених.

Очікується, що новий Volkswagen Golf GTI буде представлений пізніше в цьому році як модель 2020 року.


Не пропустіть