Монстр на колесах: «Жигулі» з трьома двигунами показали на відео

Чи потрібна собаці п’ята нога – питання, мабуть, риторичне, адже відповідь на нього і так давно відомt. А як щодо другого або третього двигуна автомобілю? Над цим замислилися і умільці-натуралісти із товариства «Гараж 54», які перетворили звичайні старі «Жигулі» в божевільного тримоторного «монстра».

Цього разу піддослідним став уже «бувалий» екземпляр, який не тільки «своє відкатав», а й добряче настраждався в ДТП. Втім, це проблема для сміливих ентузіастів?

Що цікаво, спочатку цей експеримент був куди скромніше і міг обмежитися тільки одним додатковим двигуном, але, як здалося винахідникам, з ним все одно вийшов не таким громіздкий і потворний, як хотілося б. Тоді в хід пішов третій двигун, а до нього – другий додатковий стартер. Здвоєні задні колеса в даному випадку теж припали до місця, бо збыльшений крутний момент теж потрібно комусь передавати, та й сніг «гребти» з ними куди веселіше.

Тест-драйв в результаті вдався на славу: сумарні 12 циліндрів і 4 літри роблять свою справу, перетворюючи звичайний «ВАЗ» в невгамовного і дуже швидкого «звіра». Чим не альтернатива дорогим спорткарам?

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть