Skoda анонсувала вихід нового покоління Octavia (Фото)

кож більша Superb, націлена на Ford Mondeo і VW Passat. Таким чином, Octavia не потрібно збільшувати свої компактні розміри, так як вона вже є дуже практичною альтернативою Volkswagen Golf.

Як очікується, новинка запропонує нову інформаційно-розважальну систему з 6,5-дюймовим дисплеєм в менших комплектаціях і 8- або 9,2-дюймовим екраном в більш оснащених версіях. Цифрова приладова панель буде стандартною в топової версії автомобіля.

Спираючись на оновлений варіант платформи MQB, нова Octavia буде доступна з кількома бензиновими і дизельними двигунами з турбонаддувом, такими як 1,0- і 1,5-літрові TSI і 1,6- і 2,0-літрові TDI.

Передбачається, що в розробці знаходяться версії з м’яким гібридом, а також гібридний модуль, який може використовувати ту ж трансмісію, що і майбутній Superb PHEV, який теж повинен вийти в цьому році, з можливістю подорожувати на електриці до декількох десятків кілометрів.

У 2020 році за новою Octavia піде версія RS, ймовірно, з декількома варіантами потужності, найшвидша з яких буде розвивати більш 260 к.с.


Не пропустіть