Водіїв попередили про засніжені дороги та перемети

Автодороги державного значення в областях, де йде сніг, а таких на сьогоднішній ранок сім, місцями засніжені, у Кіровоградській області місцями перемети, в решті областей покриття доріг місцями мокре. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані “Укравтодору”.

“Стан покриття на автодорогах державного значення: в областях, де йде сніг, місцями засніжене, у Кіровоградській області місцями перемети, в решті областей місцями мокре… Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано”, – повідомили у відомстві.

На ранок 15 січня невеликий сніг спостерігається у Луганській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Чернігівській та Тернопільській областях, на Волині йде помірний сніг. У Донецькій та Харківській областях сніг з дощем, у Дніпропетровській та Запорізькій дощ. На решті території без опадів.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах без опадів. Температура повітря -3°…-10° С, покриття на більшості перевалів мокре.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1131 одиниця техніки та 1474 робітники.


Не пропустіть