Новий Mitsubishi Pajero Sport помітили на тестах (Фото)

Американські журналісти з видання Motor1 опублікували серію шпигунських фотографій фейсліфтового 3-рядного кросовера Mitsubishi Pajero Sport, який повернеться на європейський авторинок в цьому році.

Знімки новинки були зроблені на дорогах північної Швеції. Інформації про автомобіль не так багато. Прототип, обкачують у засніжених умовах Скандинавії, одягнений в камуфляж, але навіть з урахуванням нього можна помітити, що кросовер отримає нові задні ліхтарі, а також видозмінені кузовні лінії. У передній частині зміни помітніші і сильно нагадують за стилістикою то, що ми вже бачили в Eclipse Cross. Це стосується головної оптики і решітки радіатора.

Даних про те, яким двигуном буде оснащуватися фейсліфтовий Pajero Sport, поки немає. Передбачається, що автомобіль як і раніше будуть продавати з 2,4-літровим бензиновим і дизельним агрегатом, але не виключено, що в реалізацію запустять і гібридну модифікацію.

На європейському авторинку новинка цілком може змінити назву на Shogun Sport, про що раніше писали місцева автомобільна преса.


Не пропустіть