Представлено оновлений флагманський седан BMW 7-Series: величезні “ніздрі” і потужний V8 (Фото)

Напередодні баварська марка розповсюдила тизерні зображення і повідомлення про презентацію оновленого седана. А тепер компанія офіційно представила свій флагман, що отримав оновлення. На ринку автомобіль з’явиться вже в квітні.

Тепер BMW 7-Series отримав зовнішність в стилістиці кросовера Х7, до того ж в базовому виконанні розширили кількість опцій, а в моторній гамі з’явилися допрацьовані силові установки. Зовнішність седана оновилася. Як можна помітити автомобіль тепер оснащений великою решіткою радіатора, іншими головними фарами, новий капот і змінені колісні арки.

В інтер’єрі BMW 7-Series розташували нового покоління цифрову приладову панель, а в списку початковій комплектації буде доступна бездротова зарядка.

Лінійка двигунів представлена ​​колишнім 6,6-літровим 12-циліндровим двигуном потужністю 609 к.с. і модернізованим 4,4-літровим агрегатом V8. Цей восьмициліндровий мотор тепер має потужність 530 к.с., а показник крутного моменту становить 750 Нм. Седан з таким двигуном прискориться до 100 км/год за 3,9 секунди. У парі з силовими агрегатами буде працювати восьмишвидкісний автомат з системою Launch Control, а вона також стала опцією базової комплектації.


Не пропустіть