Актуальні ціни вживаних авто в Литві у 2019 році (Відео)

ЗМІ дізналися ціни на старі автомобілі, які можна купити в Литві в січні 2019 року. Наприклад, американський компактвен Ford C-Max 2006 року випуску з пробігом в 234 000 км в цій країні продають за 2 450 євро.

Ще один компактвен, але вже не американський, а японський, Toyota Corolla Verso на автобазарі в Литві продають за 3 650 євро. За ці гроші пропонується одинадцятирічна машина з 2,2-літровим дизельним двигуном. Обидва ці компактвена знаходяться в хорошому стані.

Але, звичайно ж, українських автолюбителів цікавлять не тільки компактвени. Як з цінами на інші моделі в Литві? Все залежить від класу автомобіля, року випуску, стану і пробігу. Так, наприклад, VW Golf п’ятого покоління коштує в районі 3 850 євро. За ці гроші пропонується версія з 2,0 л бензиновим двигуном з відносно невеликим пробігом.

У свою чергу, десятирічний компактний Audi A4 з 2,7 л двигуном продають за 7 500 євро. Автомобіль належить до преміального класу, тому у нього така ціна.

Литва входить, практично нарівні з Польщею і Німеччиною, в число країн, з яких в Україні найбільше приганяють «євроблях». У нашій країні вже діють нові правила «розмитнення», тому актуальність литовського ринку б / у автомобілів для українців може дещо знизитися.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть