Названо авто, які доставляють власникам найменше проблем

Експерти підготували рейтинг машин, які доставляють власникам найменше проблем.

На першому місці виявилося бюджетне авто Hyundai Solaris. Підкреслюється, що легковик не “сиплеться”, а в разі поломок запчастини знаходяться легко і ремонт можна зробити в будь-якому автосервісі. «Недарма ж багато таксистів вибирають саме цей автомобіль в якості робочої конячки», – пишуть експерти.

Другу сходинку посіла Toyota Corolla, яка, як пишуть автори дослідження, «підтримує високу планку надійності з кожним новим поколінням». Однак вона не так дешева і проста в обслуговуванні, як лідер рейтингу.

Першу трійку замикає Honda CR-V. Відзначається, що надійність цієї моделі підтверджується експертами по всьому світу і це дозволяє їй триматися на перших місцях в різних рейтингах і лідирувати за рівнем продажів. Але для російського покупця ціна мінімум в 2 мільйони рублів може стати «стримуючим фактором».

На четвертому місці розташувалася ще одна Toyota – Camry. Власники цього седана можуть проїхати чималу кількість кілометрів без відвідування автосервісів, запевняють творці списку.

Закриває рейтинг Hyundai Elantra. За словами експертів, «кореєць» має гарну надійністю і не доставляє особливих проблем при експлуатації.

Джерело mashyna.com.ua

Не пропустіть